İŞTE HAYATIMIZIN HER ALANINDA KARŞIMIZA ÇIKAN O ÜRÜN! EVA SÜNGER LEVHALAR

26-05-2023 16:59
İŞTE HAYATIMIZIN HER ALANINDA KARŞIMIZA ÇIKAN O ÜRÜN! EVA SÜNGER LEVHALAR

Peki Eva Sünger Levhalar Nedir? Özellikleri nelerdir?

Hobi malzemeleri arasında kendine yer bulan maddelerden biri olan eva, kullanım olarak oldukça geniş bir alana sahiptir. Çalışması kolay, renkli, çocuklar için de uygun ve artık bulması da oldukça kolay bir malzemedir. Dahası, kolay bakteri üretmeyen, sağlıklı bir malzeme olarak karşımıza çıkmaktadır.

-Genel olarak rulo halinde veya kalın ölçülerde plaka halinde bulmak mümkündür.

-Düz, siyah, mavi, beyaz, kırmızı gibi renkleri olduğu mevcuttur. Hatta kendinden yapışkanlı olanları da parti gibi kutlamalarda süsleme yapmak için epey elverişlidir.

Köpük levha ismiyle de bilinen eva sünger levhalar, yumuşak ve pürüzsüz bir yüzeye sahip olmakla birlikte, su geçirmez özelliktedir, yüksek ısıda eriyebilir, kolayca kesilebilir ve kompresyondan hızlı bir şekilde kurtularak esnekliğini korur. Eva levhaların bu özellikleri, onu birçok alanda kullanılan ideal bir malzeme yapmaktadır.

 

Eva sünger levhayı nerelerde karşımıza çıkar, kullanım alanları nerelerdir?

Yumuşak süngerimsi bir dokuya sahip olan eva levhalar ilk olarak ayakkabı tabanlığı olarak geliştirilmiş olsa da yapısı itibarıyla pek çok alanda kullanıma uygun olduğundan farklı alanlarda da tercih edilmeye başlanmıştır.

- Dövüş sporları ve yoga merkezlerinin yer minderleri, eğitici ürünler, el işi sanatları, spor malzemeleri, otomotiv sektörü, inşaat, denizcilik, elektronik, oyuncak, sağlık ve paketleme eva sünger levhanın kullanıldığı sektörlerden olduğu gibi aynı zamanda spor ayakkabılarda darbe şokunu emmek için kullanılır.

-Ayağa tam oturması, hafif olması ve koku tutmaması nedeniyle terlik ve sandaletlerde tercih edilen bir malzemedir. Doğal kauçuğa kıyasla çok daha uygun maliyetli bir malzemedir.

Eva Sünger Levha ile Neler Yapabilirim?

Eva levhaların halk arasındaki yaygın kullanımı el işi sanatları, süsleme veya hobi amacı ile kullanıldığı yaygındır.

-Makasla veya maket bıçağıyla kolayca kesilebilen bu sünger levhalar, mozaik çalışması, kitap kapaklarını süslemek, çiçek, bebek ve hayvan figürleri yapımı gibi hayal edilebilen hemen her şeyi yapmak için kullanılabilir.

Çocukların okul projeleri, Yılbaşı süsleri, parti süsleri, dekoratif nesneler, oyun türleri gibi birçok etkinlik yapılabilir.

Eva malzemesinin Her ne kadar nerede kullandığını bizzat gözlemleyemesekte, hayatımızın hemen hemen her alanında karşımıza çıkan eva süngerler ile ortaya çıkacak olan tüm ürünler hem hayatımıza pratiklik hem de son derece gösteriş katacaktır.

Eva sünger levha ürünlerini hobi olarak kullanmak isteyenler için kutu kaplama, dekoratif çiçek figürleri ve çocuklar için eğlenceli maskeler yapmayı mutlaka denemelisiniz.

 


 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.